Emotion Code

Mesterkurzus
Dr. Bradley Nelsonnal

Szabadítsd fel a bennragadt negatív érzelmeidet

Egy egyszerű és hatékony módszer a káros, bennragadt érzelmek felszabadítására!

Kapcsolódj a belső gyógyítóddal

Tanuld meg, hogyan kommunikálhatsz közvetlenül a tudatalattiddal és hogyan kapcsolódhatsz a benned rejlő belső gyógyítóddal.

Egyensúlyozd ki az elméd, szíved és lelked

Ismerd meg az egészségügyi akadályokat létrehozó érzelmeket, és azt, hogyan szabadíthatod fel őket egy egyszerű technikával.

Az életerő titka

Teremtsd meg az optimális egészségben, jólétben és bőségben élt élet alapjait.

“A bennragadt érzelmek okozzák a testedben lévő problémák 90 százalékát. Bárki megtanulhat választ kapni a testétől és bárki megteheti a szükséges lépéseket, hogy a test képes legyen meggyógyítani önmagát. Ehhez nem kell orvosnak lenni, csak készen kell állni a tanulásra.”

Dr. Bradley Nelson

Ha szeretnéd felfedezni öngyógyító erőidet és a benned rejlő potenciálnak megfelelően élni – ez a tanfolyam neked szól! Ezen a Mesterkurzuson megtanulhatod:

 

Miért öröklődnek az érzelmi állapotok és miért valószínű, hogy örököltél stresszt, szorongást és depressziót az őseidtől.
Az egyszerű technikát, amely segít gyorsan eltávolítani a gyengítő érzelmi blokkokat és véget vetni a szenvedésnek.
Hogyan ragadhatnak meg a múltbeli érzelmek a testedben és okozhatnak energia akadályokat a testedben és az életedben.
Hogyan manifesztálhatsz jó egészséget, életerőt és bőséget életed minden területén.
Hogyan használhatod az izomtesztelést arra, hogy percek alatt meghatározd a testedben lévő problémáért felelős érzelem helyét és leírását.

A boldogság az egyetlen dolog, ami megsokszorozódik, ha megosztod. Bátran oszd meg ezeket a videókat családoddal és barátaiddal!

Instagram

Telegram
Whatsapp

Csatlakozz ingyen 3 egyszerű lépésben

Regisztrálj

Regisztrálj teljesen ingyen és válaszd ki az időpontot, amikor ráérsz megnézni a Mesterkurzus webináriumot.

Ellenőrizd az e-mail postafiókodat

Kapni fogsz egy e-mailt, amely megerősíti a regisztrációd és tájékoztat arról, hogyan férhetsz hozzá a Mesterkurzushoz.

Kezdj el tanulni

Nézd meg a Mesterkurzust az általad választott időpontban és kezdd el megismerni az érzelmi kód valódi hatalmát.

Kicsoda Dr. Bradley Nelson?

Dr. Bradley Nelson a bioenergetikai orvoslás és az energetikai pszichológia területének egyik legkeresettebb amerikai szakértője. A szakterületén szerzett több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal kifejlesztette az egyszerű és hatékony Emotion Code® módszert, hogy segítsen az embereknek szerte a világon a saját gyógyítóikká válni. Módszere az Emotion Code® című könyv és az ünnepelt e-Motion című film tárgya. Dr. Bradley Nelson 1988-ban végzett a Life Chiropractic College West-ben a kaliforniai San Lorenzóban. Rendszeresen tart előadásokat és szemináriumokat a krónikus betegségek természetgyógyászati kezeléséről az Egyesült Államokban és világszerte. Egészen 2004-ig egy magánpraxist vezetett és sikeresen kezelte a betegeket Észak-Amerika-szerte, mígnem úgy döntött, annak szentelni az idejét, hogy megtanítsa másoknak a módszerét.